VUURVASTE MORTEL - 25 KG
VUURVASTE MORTEL - 25 KG

VUURVASTE MORTEL - 25 KG

VVM06-25
Op voorraad
€ 88,77
Inclusief belasting

Omschrijving

Info product:
- Product type: luchthardende mortel
- Toepassing; metsen
- hoofdbestanddeel: chamotte

Fysische kenmerken:
- Max. gebruikstemperatuur (°C): 1500°C
- Gehalte Al2O3: 38%
- Korrelgrootte (mm): 0,5
- Water aandeel (%): 28 tot 35

Omschrijving:
Vuurvaste mortel voor het verlijmen van vuurvaste stenen. De mortel is een cilicoaluminate mortar met een fijne structuur.

Instructies voor gebruik:
De mortel is gebruiksklaar; u dient er enkel nog water aan toe te voegen (fijn korrelig, dus metsen en niet gieten). De vuurvaste stenen moeten schoon zijn voordat u de lijm aanbrengt. Als er veel stof tussen zit kan het zijn dat de vuurvaste mortel niet goed hecht. De mortel is een ready-to-use product en heeft alleen maar water nodig. BIjvoorbeeld, 25 kg mortel dient gemengt te worden met 5 kg water. Het water dient u langzaam bij de vuurvaste mortel te gieten terwijl u ondertussen mixt, gedurende ongeveer 5 minuten. U kunt de stenen verlijmen binnen een temperatuur van 5° en 35°. Wij raden aan om 7 dagen te wachten voordat u de hittebestendige mortel verhit. Daarnaast is het ook handig om de verlijmde stenen te beschermen tegen regen (24 uur) als de mortel net is aangebracht. Na verwerking dient de mortel uitgestookt te worden.

Bewaring:
Alhoewel de zak luchtdicht is, is het beter om de mortel binnen te bewaren (droog). Droge mortel is langer houdbaar dan voorgemengde mortel.

Productdetails

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.