Over ons

Ons bedrijf

Even terug in de geschiedenis...

In 1854 ontstond De Gentse Vuurvaste Producten bvba een fabriek waar vuurvaste stenen en buizen werden gemaakt, voornamelijk voor de installaties van de vele bloementelers rond Gent.

In 1989 werd de zaak overgenomen door Jan & Veerle Colpaert die GVP ombouwde tot Colpaert: een gerenomeerde winkel voor de hedendaagse keramist en beeldhouwer. Het aangeboden gamma komt tegemoet aan de professional zowel als de hobbyist.
Gaandeweg werd het aanbod geperfectioneerd (een aantal van onze producten worden exclusief voor onze winkel gemaakt!) en uitgebreid: ook benodigdheden voor de warm-glaskunstenaar en kaarsenmaker vind je bij ons, naast verscheidene hobby-materialen.
Ons gedreven team staat bekend om zijn deskundig advies en geeft u met plezier de nodige informatie om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor optimale resultaten.

Sedert 2007 is de zaak in handen van Kürt T' Kindt en Kristel Grieten. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, bieden wij vanaf nu ook de mogelijkheid om online uw bestelling te plaatsen.
Uiteraard bent u steeds welkom in onze toonzaal in Ter Mote 5 te 9850 Nevele, waar u eveneens kunt deelnemen aan de gespecialiseerde workshops of genieten van demonstraties.

  • Producten van topkwaliteit
  • Beste klantenservice
  • 30-dagen-geld-terug garantie

Onze winkel


Professioneel advies 

In de winkel is er steeds een keramiste aanwezig die kan helpen bij uw vragen en problemen. Vinden we toch niet meteen een passend antwoord, dan zoeken wij dit graag voor u verder uit.

Getuigenissen

Ik was toch wel versteld van het grote aanbod aan klei. Bovendien nam de winkelmedewerkster ruim te tijd mij te adviseren over de manier hoe ik de klei moest gebruiken.

Elke, beginnende hobbykeramiste

Binnen het eerste jaar na aankoop van mijn oven bleek er een technisch probleem te zijn met het deurcontact waardoor ik steeds een foutmelding kreeg. De medewerker van Colpaert heeft dit snel afgehandeld, en dit allemaal binnen garantie!

George, pottenbakker

Product added to wishlist
Product added to compare.