INOX LOMER EFFECT 2
INOX LOMER EFFECT 2
INOX LOMER EFFECT 2
INOX LOMER EFFECT 2

INOX LOMER EFFECT 2

CP201
Op voorraad
€ 9,95
Inclusief belasting

Omschrijving

STEVIGE INOX LOMER

Deze stevige inox lomer is een onmisbaar gereedschap voor het decoreren van keramiek. Met zijn duurzame constructie en hoogwaardige inox materiaal, biedt deze lomer betrouwbaarheid en precisie bij het creëren van prachtige decoratieve details op keramische stukken.

Met een handig formaat van 10 cm x 6,5 cm ligt deze lomer comfortabel in de hand en maakt het gemakkelijk om gedetailleerde vormen, patronen en texturen aan te brengen. De fijne tanden van de lomer zorgen voor nauwkeurige lijnen en bieden veelzijdigheid bij het creëren van verschillende decoratiestijlen.

Of je nu geïnteresseerd bent in het maken van gestructureerde oppervlakken, organische vormen of geometrische ontwerpen, deze stevige inox lomer helpt je bij het bereiken van professionele resultaten. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je keramische kunstwerken en laat je creativiteit de vrije loop met behulp van dit hoogwaardige decoratiegereedschap.

Deze stevige inox lomer is een must-have voor keramiekartiesten en een waardevolle aanvulling op je gereedschapscollectie. Bestel vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden van decoratieve keramiekcreatie!

Afmetingen: 10 cm x 6,5 cm (lengte x breedte)

Productdetails

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.