De technische dienst bij Colpaert


Bij Colpaert hebben wij een eigen technische dienst voor het oplossen van technische problemen en het onderhouden van apparatuur.


U kunt bij ons terecht voor nazicht van ovens, elektrische draaitafels, besturingen, vervangen van weerstanden, vervangen van thermokoppels, schadeoplossingen, en meer.

Wij hebben jarenlange expertise in het repareren en onderhouden van onze verkochte apparatuur, daardoor hebben wij de juiste kennis en vaardigheden om problemen snel en efficiënt op te lossen.

Dankzij onze in house dienst hebben wij een goede beschikbaarheid en opvolging, kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien zijn we voldoende flexibel in onze planning om tegemoet te komen aan dringende situaties.

We hebben inmiddels 3 winkels in België zodat we steeds kunnen klaarstaan om u te helpen.

Hierbij enkele referenties van tevreden klanten:

"Fantastische service! Mijn keramiekoven werd snel en vakkundig gerepareerd, en werkt nu weer perfect. Zeer tevreden met het resultaat!"
C.V.

Meer info over tarieven?

Mail uw vraag vrijblijvend naar repair@colpaertonline.be

Onze garanties en serviceniveau:

We hanteren eerlijke prijzen en staan garant staat voor ons werk.

Over Dirk Dewulf – Kezanti – onze toptechnieker!

° Brugge 1973. Hij werkte eerst als monteur. Kezanti is de alias van Dirk Dewulf. Hij heeft een diploma elektriciteit. 
Hij startte heel jong met het maken van sculpturen. Vanaf 14 jaar gebruikte hij al motoronderdelen om metalen, mechanische sculpturen te maken. Daarna evolueerde hij naar anatomisch beeldhouwwerk.


Product added to wishlist
Product added to compare.