De technische dienst bij Colpaert


Bij Colpaert hebben wij een eigen technische dienst voor het oplossen van technische problemen en het onderhouden van apparatuur.


U kunt bij ons terecht voor nazicht van ovens, elektrische draaitafels, besturingen, vervangen van weerstanden, vervangen van thermokoppels, schadeoplossingen, en meer.

Wij hebben jarenlange expertise in het repareren en onderhouden van onze verkochte apparatuur, daardoor hebben wij de juiste kennis en vaardigheden om problemen snel en efficiënt op te lossen.

Dankzij onze in house dienst hebben wij een goede beschikbaarheid en opvolging, kunnen we snel inspelen op de behoeften van onze klanten. Bovendien zijn we voldoende flexibel in onze planning om tegemoet te komen aan dringende situaties.

We hebben inmiddels 3 winkels in België zodat we steeds kunnen klaarstaan om u te helpen.

Hierbij enkele referenties van tevreden klanten:

"We zijn ontzettend dankbaar dat de oven van de keramiekafdeling aan onze academie weer op volle toeren draait, dankzij de onmisbare inzet van Dirk, de technieker van Colpaert. Ondanks de aanvankelijke bezorgdheid over geluidsproblemen en defect, hebben we dankzij zijn vaardigheden en toewijding de keramische oven succesvol kunnen transformeren naar 3x400V, mede door het vervangen van versleten weerstanden. 

Hoewel de technicus mogelijk minder heeft verdiend aan deze aanpassing, heeft hij een blijvende positieve impact gecreëerd: een efficiëntere en nu geluidsloze leeromgeving voor ons allen!

Bedankt Dirk!" Irja Syvertsen - Docent - Kade BEELD


"Fantastische service! Mijn keramiekoven werd snel en vakkundig gerepareerd, en werkt nu weer perfect. Zeer tevreden met het resultaat!"
C.V.

"Even een complimentje: ik ben heel tevreden over het herstellen van mijn oven, de te vervangen spiralen waren snel binnen na bestelling en de technieker kon direct komen en werkte snel en efficiënt. Hij had een wisselstuk mee dat onverwacht ook nodig was, wat een tweede verplaatsing vermeed. De man was trouwens ook heel symphatiek. Ook de kostprijs viel mee. De hersteldienst van Colpaert zou ik dus aanraden."

Nancy Calmeyn 

Meer info over tarieven?

Mail uw vraag vrijblijvend naar repair@colpaertonline.be

Onze garanties en serviceniveau:

We hanteren eerlijke prijzen en staan garant staat voor ons werk.

Over Dirk Dewulf – Kezanti – onze toptechnieker!

° Brugge 1973. Hij werkte eerst als monteur. Kezanti is de alias van Dirk Dewulf. Hij heeft een diploma elektriciteit. 
Hij startte heel jong met het maken van sculpturen. Vanaf 14 jaar gebruikte hij al motoronderdelen om metalen, mechanische sculpturen te maken. Daarna evolueerde hij naar anatomisch beeldhouwwerk.


Product added to wishlist
Product added to compare.