***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM
***GLAZUURKLAUW 22 MM

***GLAZUURKLAUW 22 MM

M122
Op voorraad
€ 14,00
Inclusief belasting

Omschrijving

Lees onderstaande opmerkingen aandachtig voordat u de glazuurklauw bestelt, dit voorkomt dat u de verkeerde diameter koopt.

De binnendiameter wordt getoond in figuur A hierbij (foto).

U dient de diameter van de "ring" te kiezen op basis van uw vingers. Over het algemeen worden de klauwen gedragen op de duim en middelvinger op de eerste kootje.

Om de diameter van uw vingers te bepalen, neemt u enkele alledaagse voorwerpen met een gat, zoals een fles water, een fles wijn, een fles bier, een kleine rol kleverig papier, een trechter, een buis of een liniaal om de cirkels te tekenen zoals in figuur B hierbij.

Wanneer de vinger vrij glijdt terwijl hij heel licht in het geselecteerde object wrijft, heb je de juiste diameter gevonden.

Met behulp van een maatliniaal of een meter meet je deze diameter precies op.

Glazuurklauwen hebben gaten van 14, 16, 18, 20, 22 mm. Kies de diameter die het dichtst bij uw meting ligt.

Let op: Als u een iets te grote diameter neemt, kunt u dit compenseren met een latex handschoen of iets dergelijks. Als u te klein neemt, krijgt u moeite om uw vinger in de ring te krijgen en is het onmogelijk om de tool te gebruiken.

Als u grote stukken wilt emailleren, moet u het gereedschap op de middelvinger van elke hand dragen. Voor nog meer gemak zorgen wijs- en middelvinger voor een veel steviger gevoel van houvast. Bestel dus het aantal klauwen en de diameter volgens uw gebruik.

Nu weet je hoeveel gereedschap je nodig hebt en welke diameter.

Meestal zijn er 2 maten verschil tussen duim en middelvinger. Als de duim bijvoorbeeld 22 mm is, is de middelvinger over het algemeen 18 mm. Iedereen heeft andere handen, neem de tijd om correct te meten.

Bekijk deze video voor meer informatie:
https://youtu.be/dajmEOYSKOI

Productdetails

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.