BOEK KOP KOP KOP - ACADEMIE ARENDONK
BOEK KOP KOP KOP - ACADEMIE ARENDONK

BOEK KOP KOP KOP - ACADEMIE ARENDONK

BN-257
Niet op voorraad
€ 15,00
Inclusief belasting

Omschrijving

Het jaar 2020 zal voor altijd in het geheugen gegrift staan voor zij die erbij waren.

Op de academie viel alles plots stil: het rollen van de karretjes over het schoolplein, het werken met zijn allen in de ateliers én het gezellige pauze-moment. Ook thuis kon dat moment niet meer gedeeld worden met vrienden. Fysieke contacten verdwenen, veel gebeurde online of op anderhalve meter afstand.

Met de optie Keramiek wilden we dit simpele gevoel van ongedwongen samen zijn met een kop koffie proberen vast te houden. We maakten plaats in de jaarplanning en werkten met alle leerlingen rond het begrip 'KOP'.

Kop (de; m; meervoud: koppen)
Als in ... een drinkkommetje.
Maak een ontwerp en uitvoering van een persoonlijke kop/drinkbeker. Het concept van het ontwerp zoek je in je eigen werksfeer en weerspiegelt waar je in je keramisch werk mee bezig bent. Maak eerst een uitgebreid moodboard waarop jij jouw ontwerp volledig voorstelt qua thema, vorm, materiaal en kleur. Het eigenlijke werk kan zowel functioneel als sculpturaal zijn. Er zijn geen restricties naar grootte of materiaal.
Alle werken zullen gebundeld worden in een naslagwerk met als titel KOP 'Wij waren erbij in 2020'.

De opdracht vroeg niet om een visie op de actualiteit of een verbeelding van het gevoel bij het thuiszitten, maar de impact van deze periode sloop ongevraagd binnen in de uitwerking. Waar het ene heel aaibaar, geborgen en knus aanvoelt, is het andere net wrang, hard en prikkelbaar. Het gevolg is een bonte verzameling van koppen, mokken, bekers, tassen en objecten met een persoonlijk verhaal.

Productdetails

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.